Snabbkort idag

Blev ett snabbkort idag Lasse fyllde ju år, tog ca 20 min. att göra hade ju en stämpel som jag ville prova.

Klart att bygga nu...

Ja ja ja, har fått klartecken att börja bygga nu, på onsdag kommer några från kommunen att utstaka eller att sätta ut pinnar där huset ska stå. Hade vi köpt ett "färdigt" hus så skulle vi inte behövt hålla på med alla papper och bygglov själva men vi vill bygga helt själva när mannen kan och har kunnande själv. Är så spänd nu... Och under nästa vecka ska vi flytta från denna lägenhet. Bråda tider här nu...

Vad ska man göra?

Har funderat en del på sistone, vad skulle ni göra om ni blev uthängda på nätet med namn och en massa skitprat, som inte stämmer?

Bröllopsdag igår, inget direkt firande fick tre rosor av mannen och sen drack vi mousserande rose´ vin sent framför TV:n vid halv elva eftersom Uffe jobbade sent igår igen, fick avboka bion, tråkigt.

Hoppas det finns nån ljusning snart, byggmötet i Kommun imorgon, vi måste komma igång innan semestern för annars får vi ingen platta att bygga huset på, cemenstationerna stänger snart för semestern.

Nu måste jag fortsätta jobba med mina deklarationsbuntarna.

Ett år klokare

Ja då fyller man år idag, men inget särskilt firande blir det inte idag, lite grillning imorgon kväll om vädret bjuder på det med mina näraste och käraste. Mannen sov inte hemma heller för han var nere i Växjö och jobba igår och idag, lite tråkigt vara ensam men nog så nyttigt ibland, tror jag.
Packar för fullt när tillfället ges, fy så mycket grejer man samlar på sig men jag har ju så svårt att slänga fungerande saker så det är inte så mycket som åker till tippen ändå. 
Fick ju min embossingfön med häromdan sen några stämplar, tog bara en dag från att jag beställde till de kom hem i brevlådan, snacka om service.

Tänker lite på gårdagens nyheter om att sverige inte skulle klara av kriser typ kärnkraftolyckor att det vore katastrof för mänskligheten, det är ju bra (läs ironin i det), att terrorister får veta det. Välkomna ni terrorister, ni kan hur lätt som helst bryta ner vårt samhälle?

Undrar hur vissa kan leva med sig själva när de förstör så mycket för andra, hur de är kapabla att bryta ner en annans psyke totalt, finns det ingen empati kvar i världen?

Avslutning

Blir ju inte så  mycket scrappat nu men en hatt ask blev det, har ju haft min gamla studenmössa i en sliten gammal hatt ask jag fått in i nån auktion för lääääänge sen, undrar bara vad jag gjorde av med den gamla pälsmössan som var i?
Med lite allt möjligt jag hittat hemma "nyckeln och nyckelhålet" har jag gjort själv sen har jag målat och dragit över med en distress vintage över så den ser lite rostig ut.
Och en bit tapet till själva lådan.

Skolavslutning var det med i dag. Kyrkan som det sig bör och pick nick därefter sen. Två stänk med regndroppar kände jag på min arm men inget mer.
 
Nu blir det pizza, ajöss med viktminsningen, har gått upp 3-4kg sen jag skulle börja gå ner lika mycket, blir nog viktväktarna igen i höst. Tror inte det finns kurser nu.


Vi är på G.

Fick för två och en halv vecka sen ett muntligt överenskommelse från Kommun att det inte skulle ta mer en ett till två veckor att få bygglovet, men vi har inte hört eller sett nåt. Idag ringde Uffe till Kvalitetsansvarige, hans gamla arbetsgivare då sa han att han har fått papper om att vi ska in till Kommun om byggmöte men väntade att vi skulle ringa honom, men vi har inte fått några papper, så bara ringa till Kommun, men de försäkrar att de har skickat ut, inte första grejen som inte kommer fram, har ibland fått ringa överallt för att få nya räkningar, för de har bara försvunnit på posten, inte bara vi som drabbats, de inne i Spångsholms samhälle är besvikna över postgången. Men nästa vecka skulle Bertil (kvalitetsansvarige), Uffe och Jarmo från Kommun sitta i byggmöte, tror inte att jag behövde vara med.
Är ju hemma med barnen nu, de ringde från dagis igår och ville att jag skulle hämta Emilja med eftersom hon var väldigt gnällig tydligen att hon mådde inte bra, men nu verkar de vara pigga idag, och imorgon har jag tagit ledigt från jobbet för det är ju skolavslutning i kyrkan, hoppas jag kan hålla inne med tårarna, är ju så fjantig vad gäller barn, blir så känslig när jag ser på min lille son som blivit så stor plötsligt och ser han stå framme i kyrkan och sjunga...


Nu måste jag ta de två innan de river stället

Vabbar idag!

Hemma igen med minstingen, febrig och snorig, roligt jätte roligt när det är sånt här väder, ja ja jag kanske hinner packa och städa lite emellan varven. Blivit omorganisation i våran flytt, Uffe ville ju att vi skulle flytta till stugan och husvagnen så länge under byggtiden, men jag känner att det kan bli lite jobbigt med tre små barn med utan dusch och vattentoalett under flera månader. Så vi ska bo hos mamma, och mamma sover hos min syster och min bror körde jag ut så han och flickvännen får bo i stugan. Hehe... Vi måste ju flytta härifrån innan första juli eftersom vi har fått nya hyresgäster, men tänker inte satsa så mycket pengar i denna lägenhet, vet ju inte om de är flyttfåglar eller om blir de kvar längre? Om och när vi vet att de ska bo här längre då kan man satsa lite efter deras eget tycke och smak. Går ju inte göra värsta reparationer efter deras smak och sen flyttar de efter ett halvt eller helt år. Annars får våra hyresgäster bestämma själva en del.

Är det alltid en´s fel när två bråkar? En undran jag har bara!

Här kommer den



Ja ja som vanligt blev det flammigt när jag scannar. Kom äntligen på hur man gör med denna "nya" blogg. Otekniska jag. Studentmössan klippte jag ur ett provkort till inbjudningskort till studentkalas. Har ju inte så många stämplar än så det får gå med denna.

Nej nu måste jag fortsätta med mitt packande!

Hej Svejs!!!

Sjung om studentens lyckliga dagar...

Blev lite hastigt att göra ett studentkort till brorsans tjej som tog studenten i torsdags, trodde hon skulle ta det nästa vecka som alla andra i Mjölby men hon gick ju i Vadstena, oj då det visste jag inte Sorry.
Ville ju köpa nåt till henne men visste inte riktigt vad och har ju inte överflödigt av pengar för den delen heller. Så då tänkte jag att jag skulle köpa Höganäs muggar, från Fabriksbutiken, vilken tur hon samlar ju såna har redan sex stycken i två olika färger så nu fick hon en tredje färg.
Fan det går ju inte att ladda upp nån bild, blir nog en annan blogg, tyvärr.

RSS 2.0