Stackars stackars Marcus!

Ja vart ska man börja. Skulle iväg till husbygget i onsdagskväll, våran familj, för att röja upp för idag eftersom vi skulle få lite material till bygget och då tänkte vi grilla lite med när det ändå var så fint väder, vi hade varit ute annars med hela dagen och fikat på nybakta bullar och vi hade hur mysigt som helst. Inte lång stund efteråt så klättrade M på ställningen som är 120cm högt och ramla ner, var ju nära honom så jag tog upp honom, tyckte direkt att han var lustig i armen tänkte att nu gick armen ur led, då kom Uffe o såg rätt så snabbt att den har ju gått av. Ilfart till sjukhus och fick komma in direkt, röntgen blev det snabbt, då hade det gått av båda benen ovanför handleden, men det blev provisorisk gips och operation på torsdag morgon. Det var jättejobbigt när jag följde med in till operationen och var med honom tills han somna, usch så konstigt det var att han somna så snabbt, sen fick jag gå upp till barnavdelningen och vänta så länge och så fick jag sitta vid POST OP. och vänta tills han vakna vilket tog ungefär två timmar, och så har jag inte sovit så bra dessa två nätter eftersom han ville att jag skulle sova hos honom i juniorsängen, och jag fick hålla koll på att han hade högläge på armen hela tiden.
Så nu blir det gips i fyra veckor, vilket kan bli lite knepigt när han är en liten vilde som kan själv och klättrar hela tiden ändå.
Men så rädd man blir när sånt här händer och vad man anklagar sig själv, älskar mina barn över allt annat, även om de kan driva en till nästan vansinnesgräns ibland.

Här är en liten nyopererad pratglad kille.


Kan ju visa vad jag hann med innan det här hände skulle skicka dom men får göra det till helgen.
Några snabba inbjudningskort till Marcus 3-årskalas till nästa helg, vilken kalas det blir då med gipsad arm och allt.



Nu ska vi äta pizza och mysa lite.

Vann igen...

Vann med detta bidrag på Familjeliv.se´s höstutmaning.
 Vart rätt så nöjd med den.

Har idag varit och flängt, skulle till Memira på morgonen på efterkontroll för att kolla ögat, hoppas det sista korrigerades nu, det var mycket smidigare denna gång än vad det var första gången jag gjorde det. Lite svullet fortvarande så jag kan inte säga om det blev bra än.
Sen träffade vi (jag och Marcus)Uffe och lärlingen Jakob på Tannefors hembageri och tog och fika med dem, sen åkte jag och Marcus till Jula så jag handlade såna där lådsystem till att sortera knappar och brads i. 

Nu är det helg och slappa som gäller.

Hej hej!

Glömde skicka in detta...

Det var en kortutmaning som jag glömde skicka in till Familjeliv igår så här kommer den.


Dålig bild igen tyvärr, min kamera börjar nog gå sönder eller nåt. Min mobil har ju gått sönder så jag måste skaffa det först, tråkigt när allt sker samtidigt, men mobilen måste jag ha eftersom vi bor ju nu under byggtiden hos mamma, så här har jag inte hemtelefon nu.

Lite nervös inför eftermiddagen är jag nu, ska ju genomgå en laserbehandling igen men nu bara i vänster öga, eftersom det inte blev bra första gången jag gjorde det. Och M har stannat hemma idag för han har feber stackars liten, har varit så trotsig nu sista tiden så man knappt orkar ta hand om honom själv och nu har han varit extra jobbig, kanske har han känt på sig att han har varit på väg att bli sjuk.


Lycka till mig själv ikväll!!!


Lite bilder igen , från träffen.

Ok, nu har jag lite tid att lägga ut de sista bilderna från scrap träffen ifrån helgen. Det var jättekul, var ju min första scrap träff, roligt också se alla ansikten Live vars bloggar man läst och så...

Först en liten närbild.


Och så hela.


Och så en till... Om Jonathans första skoldag.

Hade tänkt detta till en dubbel-LO men få se när jag kommer in för att köpa det andra pappret ur samma serie. Detta är om våran Ölands semester.

Här kommer en som jag hade till  Stellas lift-tävling på söndagen.
Detta är en kväll vi var och bada vid "Jerusalemsbadet" utanför Motala.
 Lite synd att mina foton blir så dåliga bara.



Det här är när vi var i Tranås på musikfestivalen, och det hade precis ösregnat.

Och så den sista som jag påbörja men fick fortsätta med hemma.

Gå in...

...och rösta vet jag! Vi har en tävling på på "våran scrappartråd" på Familjeliv. http://www.familjeliv.se/Forum-5-179/m36163851.html.

Nej nu har jag inte tid med detta längre, ska ju till läkaren snart för flödeskontroll, hej då!

Jag vann...

Jaa, konstigt nog så vann jag på scrap-träffen Papp och Scraps skiss-utmaning som de anordna. Jag som aldrig har vunnit annars, så visst var/är det jättekul. Här kommer det vinnande bidraget, som faktiskt inte tog så lång tid att göra, eftersom jag inte bestämde mig att delta förräns det var ca 1 timme kvar att lämna in den.

Lite för färglös i min smak, men ibland måste man ju bara våga göra nåt annorlunda än vad man brukar.

Och detta vann jag.

Lite dålig bild, men det är två CS (en grön en röd), två jättefina papper, en tygkasse, grön filtband, glitter, strasstenar, knappar och en ask ribbon charms.

Scrap träffen gick jättebra, hann göra åtta LO´s och påbörja på den nioende, träffa nya scrap vänner, kanske blir det skåne snart ; )

Här kommer en till LO, har tänkt att göra en serie av husbygget.


OK visar en till.


Det lilla kuvertet på höger sida, gjorde jag efter att jag gick en liten mini-demo hos Rosario från Papp och Scrap hon skulle lägga in "mallarna" i sin blogg, antagligen redan idag.

Lägger in mera bilder kanske imorgon, vill ju gå och lägga mig, dessutom var mina bilder jättedåliga idag.

Natti natti.

Lite uppdatering om husbygget.

Ska börja med maten snart, vi har dragit ihop ett gäng så nu ska det sista av ytterväggarna muras upp idag. Den femtonde får vi takstolar sen är det takpannor dörrar och fönster som krävs att det blir tätt, för då kan vi sätta upp innerväggar, och det roliga som jag tycker om kan börja.
 Så här såg det ut för några veckor sen. Kanske lägger jag in mera bilder ikväll. Kanske, får se!

Scrappa en garderob...

Har nästan glömt att visa en "presentgarderob" som jag gjort för länge sen, har klätt en gammal kartong och dekorerat den.


Sen öppnar man den. Har klätt in insidan också, sen har jag vikt en peng till en skjorta men kom inte på hur jag skulle ha "häng" den så jag fick ta en snöre och en liten klädnypa. Hoppas det duger till unga damen som fyller femton!?!
 

Ok! Godnatt sverige, where ever you are?

Lite småtankar så här på måndag eftermiddag...

Känner mig inte alls bra idag. Har ju haft konstiga stickningar i vänstra armen och fått gåshud i densamma i ett par veckors tid, men idag har jag haft ont med, men det kunde vara nåt som ligger i kläm i ryggen/nacken, har ju haft två av barnen som kommit till min säng inatt så jag har ju inte sovit nåt vidare inatt och bökigt var det med.

Börjar bli lite nervös inför helgen ska ju till scrap-mässan i linköping. Lördag sitter vi och scrappar mellan 10-21.30 och söndag 10-18, så jag tror inte jag ska scrappa så mycket i veckan ska nog börja packa till det istället. Men lite nervöst är det, sitta där med femtio andra och inte känna några, sen är ju jag en nybörjare jämfört med alla andra tror jag. Fast få se om jag åker lite senare på lördag ska ju lämna J i skolan då, de har ju 100-års firande i skolan då, därför ska de gå i skolan på lördag eftersom de gjorde det förr i tiden.

Ikväll är det scouterna för J, det tyckte han faktiskt om, sen är det gymping för mig, hoppas bara jag känner mig piggare ikväll.

Bye bye baby

Dötid!

Kallas det så när man inte riktigt hinner börja nåt eftersom man har en tid att passa? Ska hämta Jonathan snart han är hos en kompis på kalas, hos Nicklas. Här kommer kortet.
 Med embossat Grattis text.

Sen gjorde jag två LO´s igår, den första blev inte alls nöjd med.

 Tjusigt värre heter den, flickorna (Cajsa och Emilja) hade en skönhetskväll, men kunde inte riktigt få till den som jag ville men ibland blir det så.
Och så den andra LO´n blev jag lite mer nöjd med, eftersom har använt av mina favorit papper från Bohemian.
Man ser lite dåligt men har skrivit lite "vågigt" på tagsen, korten tagna från finlandsbåten i somras.

Sen har jag en till LO som jag gjorde förra veckan, om min storasysters flicka, den blev jag inte så jättenöjd med heller. Bokstäverna hade jag först klätt i prickigt papper men det passade inte alls, då de satt redan fast så målade jag de med svart akrylfärg på pappret, kanske kunde jag rädda det lite.

Lite embossade hjärtan med "clear"


Lite embossade blommor också


Ok kanske inte det bästa jag gjort men hade lite problem att få till det.

Måste hämta J nu.

Hej svejs!

Nytt försök...

Nu ska vi försöka ladda upp bilder som inte gick häromdan. Här har jag embossat ett hjärta som var rött  från början.



Och så hela LO´n



Ja idag gick det alltså bättre.

Helg igen, matlagning åt mannen och de andra som hjälper till med huset, men idag är det inte alls lika bra väder som förra helgen, riktig höstregn. Ja sen vill jag inte vara där idag med barnen, de blir så skitiga. Så vi är inne och bara pysslar och tittar på film.

Nästa vecka fredag ska jag med Emilja och kolla hennes socker, vi har ju misstänkt ett bra tag att allt inte står till som det ska, hon äter kopiösa mängder med mat och dricker som bara den, sen får hon sina utbrott om socker sjunker för lågt eller om det blir mycket snabba kalorier.

Veckan därefter ska jag in på cirkulationsundersökning och kolla varför jag har så ont i benen och fötterna och varför jag får så ofta blodproppar i benen. Sen på torsdag om en och en halv vecka ska jag in och göra en ny laserbehandling till vänstra ögat som inte blev riktigt bra förra året. Förhoppningsvis kommer jag att se bättre nu i mörker.

Hej svejs!

Älskade barn

Har haft några förstoringar sen Marcus 1års foto liggandes hemma, tänkte passa på och scrappa utav en av dem när jag hittade dem. 
Lite närbilder (som jag blivit så förtjust i att ta)
Här ser ni allas små fossingar, här en Rub On flourish över bilden, den ska vara som en förlängning utav motivet på pappret. 


Sen lite mer närbilder.

Nej det blev det visst inte, har försökt ladda upp i en halvtimme snart men datorn eller internet uppkopplingen eller denna j¤vla blogg. Okej provar en gång till...
 
Nej det gick inte en annan gång kanske...

Hej då!


RSS 2.0