Trissutmaning

Har blivit trissutmanad av Kiry
Tre namn jag går underJohanna, Nanna och mamma
Tre saker som skrämmer mig att något hemskt ska hända mina kära, döden och att mina scrapsaker skulle bara försvinna hux flux.
Tre saker jag har på mig trosor, bh och en tunika
Tre sanningar är stressad, är lite lätt överviktig ; ) vill gå ner det, älskar min familj
Tre saker jag verkligen vill ha vi får fortsätta vara friska, mera scrapsaker, vill ha huset klart helst redan igår,
Tre bloggare jag utmanar   tygbiten , sofia85 ,  millamis

Nytt försök

Skrev jättelångt häromdan men allt bara försvann. Lite ledsamt när man inte har tid till det. Hemmet ser ut som bombnedslaget självt, hinner verkligen inte är hemma efter fem sen laga mat direkt och sen lägga barnen sen cyklar man kanske om det finns tid eller försöker tvätta en maskin och kanske hinna hänga upp det samma dag. Men detta jobb håller ju inte på längre än till 18:e juli så det går snabbt, har sökt lite nya jobb redan. Affärsiden jag hade i våras som jag inte tror jag sa här blev inget av, tydligen hade nån annan fått kontraktet för länge sedan, det var att jag och min syster skulle eventuellt ha öppnat travrestaurangen på stallbacken. Men men det kommer alltid fram nåt annat jobb eller erbjudanden.

Gjorde två morsdagkort förra veckan och en tack-kort
Detta gjorde jag till Uffe´s mor, vart inte riktigt nöjd med den. Kommer inte ur min formsvacka känns det som
image125

Detta gjorde jag till min mor, lite nöjdare blev jag med den
image126
Mina härliga nya Tilda (och enda) stämplar.

Sen ville mamma att jag skulle göra ett kort till skolan där hon jobbar, hon har ju varit arbetslös ett tag och så fick hon blommor hemkörda, detta med blev till av en hast (upptagen kvinna som man är)
image127
Men det får väl duga? Glada färger i om inte annat.


Kan säga också att vi har fått ett preliminärt bygglov till nästa vecka, för bra för att vara sant och för att jag ska tro på det, hoppas bara Beijer ger sin offert snarast, har ju begärt offert från flera bygghandel.
Sen ska vi flytta redan första Juli istället så här har det börjats och packats lite mer, men nu i helgen kommer ett par och tittar på lägenheten och på söndag bär det av till Västerås och Tjejtrampet, blir nog kul, vädret verkar bli bra med, bara det inte blåser. Men sen får jag ligga i med packandet och städandet på helgerna, Uffe jobbar hela tiden så han har inte tid och hjälpa mig.

Ett litet kort inatt

Blev ett litet kort till syrran ifrån mamma, hon bad mig göra igår en, så fick sätta mig ner igår kväll och göra det eftersom vi vart bortbjudna idag hos syster yster i Vingåker, trevligt kalas blev det, med mycket och god mat.
Jag och mamma passade på att åka till Factory Outlet en sväng, köpte nya Rönisch träningsbyxor och en Craft cyklist tröja och en Reebok långärmad, det bästa av tre världar hehe... blev en kjol med till mig och Jonathan fick nytt träningställ nu när de har börjat ha gympa ute igen.
image124

Jag är ju ingen kortmakare precis, men det tog inte så långa stunder att bli klar med den så rätt så nöjd får man väl vara då?
Glömde ta fram kameran under kalasen.

Faan glömde läkaren i onsdags, ja ja får ta det nån annan gång då...

Ritningarna är klara, och vi har hittat en hyresgäst hit till den första augusti, ehhh...blir eventuellt husvagnen eller en liten tvåa tills huset blir klar. Men då blir det inte så mycket att städa hehe, lättare för mig. Högtryck nu på Skatteverket, var det nästa vecka vi skulle vara klara med alla självdeklarationerna? Kommer inte ihåg. Har ju tid att vara där till 18:e Juli men kan antingen bli så att vi får sluta tidigare eller senare, beror på när vi är klara med att ha registrerat alla deklarationer. Lite tråkigt att bli arbetslös igen, men å andra sidan gör det inte så mycket om jag får vara hemma med barnen nån vecka så de får lite semester.
Nu skriker en unge, måste gå.
Ciao

Hej svejs!

Helgen gick för fort, Lördagen åkte vi till Ekenäs Slott och Riddarspelen på förmiddag väldigt roligt framförallt för barnen, är bara så lat nu så jag orkar inte ladda upp några bilder, stanna på Max på hemvägen och åt.

Söndagen gick åt att försöka laga mammas cykel, växlarna krånglar, och gjorde iordning lite blommor ute vid hyresfastigheten och ordna lite med uteplatsen med. Bilen fick sig en städning med.

Idag jobbat och stressa o hämta barnen och hem sen laga mat, sen ta cykeln till Sya och utomhusgympan. Och undrar om jag kan få sova inatt, för det har inte blivit så mycket de senaste nätterna barnen sover oroligt, kanske för varmt?
Jag börjar känna mig tjock i halsen, men det vågade jag inte säga innan gympan till mamma, annars hade jag inte fått följa med.
Nu är det dags för sängen, God Natt!


Äntligen ork...

Är så trött om kvällarna så jag orkar varken med bloggande eller scrapande. Igår stannade vi på tomten direkt efter jobbet, så vi grillade och tillbringa ute hela gårdags kvällen, idag gjorde jag chorizosås med tomat/basilika creme fraiche och spaghetti, så himla enkelt, kanske en kvart tog det och röra ihop det och behövde inte ens krydda med nåt. Det åt vi ute, sen har jag hängt upp ett par maskiner på tork, men sen har det bara blivit att sitta ute och ta det lugnt. Skulle ha tvättat min lilla skruttbil men det tar jag kanske i helgen, om jag har lust ; ) På lördag bär det av till Ekenäs Slott och Riddarspelen, Uffe har skaffat fribiljetter till hela familjen.
 
Här kommer de, som jag gjorde i helgen alltså Lo´s.
image119
Fick prova på en Cuttlebug för första gången, gud vad roligt det var.
image120
Kortet taget i Gränges Camping i Valdemarsvik, camping säsongen var över då men vi var där en natt sommaren/hösten 2006.
Nästa LO som jag gjorde
image121
I Skara sommarland det med sommaren 2006, blev inte så många bilder sommaren 2007, hmmm varför? Kan de ha med det dåliga vädret att göra?
Sen den sista jag gjorde.
image122
Detta swirlsen är resultat från första gången jag embossat.
image123
Undrar om jag kommer att utvecklas mer, känns som om jag fastnat i detta stadiet, när jag tittar in i andras bloggar och ser deras fantastiska alster så känns mina så "enkla" på nåt vis, men jag är inte helt missnöjd med mina, tittar man bara på de jag gjorde i februari när jag började så ser jag själv att jag srappar "annorlunda" nu. Fast jag kommer nog aldrig bli hel nöjd med de jag gör, sån är jag, min största kritiker är jag själv.

Lite av senaste alstren

Hoppas jag kan skriva nåt nu, datorn lägger av hela tiden kan inte göra nåt. Avinstallera lite grejer förut hoppas det hjälpte.
Blev fyra i Våran Scrappartråds tävling...
image107
En skissutmaning som jag fick hitta på.

Var ju på scrapkurs i söndags, blev tre LO´s, har bara inte haft tid eller ork att ta bild på de, så det får bli en annan gång.
Gjorde hastigt ett kort till barnens "plastkusin" Tina, firade henne med hos farmor i söndags när vi var bjudna dit på kvällen. Mitt nya Vilda stämpel från Stämpelboden.
image108


Gjorde ju en "minialbum" till svärmor i födelsedagspresent. Vek den av en 30*30 papper.
image109
Framsidan

 Sida 1-2

 Sida 3-4

 Sida 5-6

 Sida 7-8

 Sida 9-10

 Sida 10-12

 Sida 13-14

 Sida 15-16

Så nu blev det visat nåt ; )...

Nästan nattens alster

Börjar nog bli lite gammal, orkade inte åka nånstans i Valborg, var bara hemma och tog det lugnt åt korv med bröd med barnen, grannen kom ifs förbi, eftersom Uffe ska övningsköra med MC med hennes son, så det blev två Smirnoff Ice för mig då, men jag kan säga att jag slockna fort utav de. Igår 1:a Maj åkte jag till Elgiganten och köpte en spisfläkt till ett av lägenheterna, då fick jag en cykel på köpet.  Yippeee slipper låna en.

Igårkväll blev det lite scrappat i alla fall, satt hos mamma med Hannele, Kicki och Hannah, gick hem vid tolv och upp imorse vid sex och laga matdosa och sticka till jobbet. Blev en LO.

image104
Öland 2006
image105
Lite mer närbilder...

...och så den i sin helhet.
image106
Åhh...vilka härliga minnen, längtar så dit igen.


RSS 2.0