Lite kalas och ett par kort!

Ja då har ju min äldsta son hunnit fylla 8 år. Gud vad fort tiden har gått.

Tårtan jag gjorde till kalaset till släktingarna i lördags.

Här är Jonathan, syskonen, kusinen och de tre "nya kusinerna".


Och nej jag är inte gravid, fast man kan tro det från bilden det är alldeles för mycket god mat och fikabröd och alldeles för lite motion som är orsaken till min viktökning.

Och ja jag har skapat.
Ett kort till Jonathan

 
Sen lite närbilder. Stjärnan har jag hittat i min gamla smyckessamling, den är så där härligt krackelerat av naturen.
Och rymdgubbarna har jag fått av en tjej från scrapträffen i höstas, men tyvärr så vet jag inte vad hon heter men tack ändå. Men jag är inte nöjd med "strecken" ut från stjärnan.


Sen har det blivit ett till Lukas.


Sen har jag använt min nya öljettsättare jag köpte från Bauhaus.


Nu är det lite sent, har inte ens lagt barna än, men de har lite sovmorgon imorgon (lyckostarna). Och Uffe är på väg ner mot jaktmarkerna för att mata lite nöffissar, så jag är ensam ikväll.

God ´natt på er.


Livet går i 120km/h nu...

Usch hinner inte ens att sitta vid datorn längre, blir bara en snabbkoll men inget mer. Har en massa oöppnade mail, hinner inte ens skicka tillbaka alla kedjebrev. Undrar hur länge man ska orka med den här farten, fast nu igår och idag har jag hunnit städa lägenheten, ta tvättstugan och byta rent i alla sängarna, laga mat och baka dessutom jobba heldag.
Sen helgerna får man ju inte så lugnt heller är ju på bygget hela dagarna. Måste skaffa batterier till kameran så jag kan uppdatera med lite bilder. Nu är pojkarnas rum så gott som klara, bårdarna och lite småpill fattas, så jag kan börja med mitt sovrum hädanefter.
Så se hur mycket jag hinner i helgen, tänkte ha lite kalas till släkten på lördag så de kan fira Jonathan, men det blir endast fika, hinner inte med mer i år, sen får jag ha lite barnkalas lite senare nån gång, för helgen därefter ska jag på ljusparty och helgen därefter fyller mamma år och sen helgen därefter är det den stora scrapträffen i Linköping kanske helgen efter.
Men vad det suger i scraptarmen nu, ska nog göra några kort, för det är en del kalas nu, Jonathan ska på kalas den 27:e så det måste hittas utrymme nästa vecka att skapa lite.

Imorgon kommer Jonathan hem, han har varit hos sin kusin Jonas hela veckan. Sen på kalaset på lördag kommer hans "nya  kusiner" på besök, får jag träffa lilla E med. Det är Uffes systers nya man med barn som kommer.

En liten funderare, blir inte ni med trötta på giriga och falska personer? Usch såna finns ju överallt, sen allt skitsnack som går runt.
Ett är på jobbet om mig, alla går och pratar om den nya tjejen på bilpoolen, men hon har inget körkort, hahaa... alla tror att jag kör utan kort.

Nu ska jag gå och lägga mig GOD NATT!

Lite uppdatering om mitt tråkiga liv...

Jag lever men har ingen tid eller ork att vara här. Har inte ens öppnat datorn på flera dagar, är ju helt slut om kvällar nu när man börjat jobba heltid, fast det har blivit mer än heltid, är ju så mycket jobb nu när en efter en hamnar i influensan. Tur jag har haft mitt då... Jag jobbar nu som en lokalvårdare, fast jag är inom bilpoolen. Bättre det än inget jobb, men vi får se hur länge jag orkar med detta tempo, fast de bedyrar att detta var den värsta veckan de haft och jag hade oturen att börja då men det blir bättre, hoppas det, hon Lola som jag jobbar med är ju jätte lätt att komma överens med, och det är viktigt när man jobbar så tätt inpå, för vi åker i "våran" lilla bil kors och tvärs i hela Mjölby Kommun, det är skolor/dagis och ålderdomshem som vi städar mest i. Vi får se sen det där med lönen med, har ju fått 98kr i timmen i höstas när jag jobbade åt de, men Lola hon får över 120kr i timmen, och jag tycker att lika arbete ska ge lika lön, för inte fan tänker jag slita ut mig för under hundringen i timmen, nej det är inte värt det. Söker fortvarande inom handels så om ni vet nåt där ute så tipsa mig blink, blink...
Idag har Uffe varit och "besiktigat" ett hus åt min lillebrors kompis och förra veckan med var vi hos hans syrra som vill köpa ett hus och gav lite tips och råd eftersom det finns hyresgäster i det huset med. Sen åkte jag med barnen till E´s dansskola och Uffe mötte oss där, så vi andra gick till Flugger för att köpa färg till J´s rum och sen så åkte vi hem och lagade mat, nu håller kaffet på att rinna ner så jag kan ta det med till bygget. Men vilka snälla ungar jag har, de är så snälla ute på bygget så vi får göra lite jag och Uffe.
Mår bättre med efter influensan, hostar och snorar bara nu men inget som hindrar en att jobba.
Nästa helg ska jag köra J till min syster med familj, så han i alla fall får lite sovmorgon under sportlovet. Sen vankas det åtta års kalas, i år blir det en cross för J, till hans förtjusning och min förfasan.

Nej, nu hinns inte med detta har ett rum att målas och tapetseras denna helg. Kram till er alla som läser här.


RSS 2.0