Vad är tid...?

Har varit dåligt med bloggande sista tiden. Men det är just tiden som inte räckt till. Har hållt på i huset hela helgerna och sovit i husvagnen, vilket är så skönt för då sover barnen till 9 -9.30 på morgonen hemma blir det till 7. Men nu börjar vi se slutet, har skruvat ihop en del garderober och hyllor till barnen sen är det pojkarnas nya sängar, igår satt jag upp bården till Jontes rum och sen den lilla tapetvården i Marcus rum för tapeterna tog ju slut men nu så är det färdigt med dom små jobben som jag inte haft motivation att göra, scrapsakerna har jag ju som sagt packat ner men dessa står i lillstugan här på tomten så om inspiration infinner sig så är de inte så långt borta nu hihi... Uffe har hållt på med köket igår men det tar tid att såga till bänkskivorna för de är hårda som sten våra ekskivor. Golven är lagda men nu står det massa emballage skräp och sånt i vardagsrummet, fotat har jag inte gjort men ska se om jag har andra batterier med mig. Sen har vi varit mycket ute, och det älskar ju barnen.
Veckorna har vi inte varit så mycket här, för efter jobbet ska jag hämta barnen och sen är det hem för att förbereda maten, sen är det disk och tvätt som gäller sen är det för sent att påbörja nåt här på bygget, för att inte gå in i väggen så har vi valt att endast jobba på huset på helgerna men nu så är det inte långt kvar.

Har förresten börjat med GI, vilket inte var så svårt som jag trodde men jag var faktiskt emot det där i början men jag kan väl också ändra mig, kan säga att det är över -1 kilo denna vecka, Yippee hoppas på ett par till innan semestern v.29.
Jobbar gör jag fast jag varit dunderförkyld, i måndags rann det i näsan och jag fick snyta mig hela tiden men just nu vill jag bara jobba för att alla pengar ska gå nu till huset. För det är en massa saker som ska handlas och vet fortvarande inte om banken vill höja våran byggkreditiv, för avloppet vart dyrare än beräknat, och annat med som tillkommer hela tiden.

Valborg gick förbi utan att vi inte firade på nåt speciellt sätt, för Uffe jobbade över som det inte var tänkt, tittade på motorcyklar iaf gjorde vi.
 
Igår kväll kom Ellinor och Peter med Peters barn Ellinors flickor var hos sin pappa. Pojkarna åkte cross och ville aldrig hem, de får nog sova över nån gång när huset blir klart sen och då får de åka så mycket de vill, fast nu ska jag köpa färdigt gräs på fram och ena sidan så då är det stopp att köra på tomten men då får de väl köra på gärdet brevid.

Nej nu ska jag äta lite frulle!

Som sagt ska försöka lägga ut bilder om uppdatering från huset.

Kram på er och ta det försiktigt i solen.

RSS 2.0