Här skulle det vara en rubrik

Guud så skönt det var igår att vara heldag på stranden, att bara få vara inga måsten och helt gudomligt skön strand, men glömska mig som glömde kameran, kompisen tog med sin mobilkamera som tur var så hon tog lite kort på barnen så jag får föra över de nån dag till datorn om vi nu får igång våran, lånar morsans laptop nu, väldigt trevligt att man kan sitta ute och vakta barnen vid poolen samtidigt som man skriver. He he... vill ju ha en egen, mannen har ju lovat mig en men när det blir av vet bara gudarna.

Idag har lönen dimpat ner på kontot inte så mycket som jag hade velat med tanke på våran resa på tisdag, lite pirrigt åka utan Mannen, men hoppas bara barnen sköter sig så inte mamma får nervsammanbrott och slänger över relingen på båten, nej så får man ju inte ens tänka. Sorry...

Här blir det slappa och pula i trädgården idag, sen måste iväg och handla lite, måste skaffa sån där Veet som man har till duschen så jag kan ta nåja nästan hela kroppen med det, eftersom min biologiske far måste ha varit en apa så hårig som jag är, vinner ju för fan över många killar med mina håriga ben.

Nu ska det kokas potatis och steka scnitsare, så man kan åka iväg till affären med barnen. Ni vet mätta barn är glada barn (det gäller nog mamma med)

Hej svejs!

Aah äntligen...

lite sommarväder, är ju mitt i mellan två arbeten nu så att säga he he... ; ).
Skönt med lite ledighet nu, känner att jag och familjen börjar på att må bättre, vi har sagt alltså jag och Uffe det att jag skulle behöva ha deltidsjobb, det tyckte min kompis Lena med som utomstående att det skulle jag och familjen må bäst av.

Grilla igår med våra nya grannar Anders och Tessan, rätt så trevligt, har ju så mycket gemensamt med Tessan som jag inte visste om pratade en del om barn och framtid, sen har hon ju två barn i mina barns ålder, Alexander som är två månader yngre än min Marcus och Emelie som är fyra månader yngre än Emilja. Kul med nya kompisar för både barnen och mig.

Idag är det Jerusalemsbadet vid vätterns strand som gäller långgrunt och sandstrand men sen är det gräs uppe på land så man slipper ha sand i allt man äter och slipper få hem halva stranden, vill ju inte bada i poolen men barnen gillar´t, badar nog tio gånger per dag, så jag har världens tvätthög igen. Sen gillar grannens flickor Petra, Sanna och Bella bada där och sen vill de hoppa i våran studsmatta jämt, men det gör inget de är ju så snälla fastän de är 12-13 år.

Hittade i min dator tre kort jag inte har publicerat. Ett var till Jakobs student. Han gick ut "bygg" så då tyckte jag att skruvarna passade.



"hjärtpappret" är bakom sen har jag klippt kanten med mina barns figursaxar.

Sen kommer Julias 1-års kort, tyvärr så är bilden dålig.



Sen är det en jag har gjort för länge sen. Tyvärr så har jag inget "hudfärg" men jag har testat att embossa clear runtomkring med kram stämpeln.


Nej nu måste jag iväg och packa för våran strand dag. Tisdag sticker jag och min syster med barnen till Finland. Våra gubbar får stanna hemma och jobba hehe...

Sista dan

Väntar en liten stund innan jag åker hem. Sista dan på Skatteverket idag. En roande händelse i mina deklarationsbuntar, min brors nuvarande flickvän och före detta flickvän var efter varandra i samma bunt med sina deklarationer. Fick tre jättefina ljuslyktor i present. Få se om vi håller kontakt med varandra vi som jobbade extra här under sommaren, man säger ju att man ska men sen efter ett tag så tappar man kontakten. Kom på att jag ska ringa min gamla jobbarkompis Sirpa, var ju senast i höst vi träffades hos dem. En jätterolig tjej, varför har inte vi behållt kontakten på senare tiden?

Åkte en liten MC tur med mannen igår, jag började frysa har ju inga rätta MC kläder. Han är nu medveten att nåt måste vi göra om vi vill att vi ska kunna ha en fortsatt relation, älskar ju honom men jag har ju min gräns med vad jag orkar med.


Tråkigt

Näst sista dan på jobbet men min arbetsprestation verkar inte vara riktigt 100 %. Hemma är det körigt med när man slutat för dan så ska man ju köra hem som tar en halvtimme ta med barnen från dagis och fritids nu är de ju inne i Mantorp samhälle eftersom deras ordinarie har semester stängt, stressa hem och laga mat, brukar man få hjälp med det? NEJ! Sen är det ju detta med disken, där brukar man heller inte få nån hjälp med, tvätta och städa får man ju ingen hjälp med heller, trots att jag tjatar. Sen är det ju detta med bilen, får själv kolla och fylla på i kylaren och kolla däcken, och i våran hushåll är det kvinnan som tvättar bilen med. Vad gör mannen, joo han kan ju hjälpa till och läsa saga till nån av barnen på kvällen. Och så kan ju han stå och vända på den jävla biffen vid grillen, bara jag har marinerat och förberett grillen och gjort sallad, potatis och brödet. Sen ska ju jag duka och efteråt duka av, men så är det nog för de flesta kvinnor, jag är nog inget undantag. För min man han jobbar ju kroppsligt hela dagarna så han orkar inte hjälpa till hemma, men jag sitter ju bara vid ett skrivbord så mitt jobb är ju inget "riktigt" jobb... Usch så tråkigt att skriva av sig här men så ser mitt liv ut just nu. Undrar vart vårt förhållande är på väg? Har ju inte gjort nåt bara han och jag på ett och ett halvt år, skulle ha åkt till Vadstena igår med motorcykeln var det planerat men vi hade ingen barnvakt, jag orkar inte planera mer blir ju aldrig av, vet ju aldrig när mannen kommer hem på kvällarna, så det är så många gånger jag har fått avblåsa allt jag har planerat för oss. Mår så dåligt av detta, vet inte vad jag ska göra, gråter hela dagarna, sminket som jag får på på morgonen är borta på kvällen för allt bölande. Har inga större förhoppningar längre... Undrar om det finns nåt att rädda snart?

Magsjuka och byggande

Jobba måndag trots att jag hade världens magvärk, kan ni förstå hur det är att få magsjuka och vara förstoppad ändå? Magen var uppblåst som en ballong, såg ut som om jag skulle ha varit i sjunde månaden, sen kom
"vädret" under natten, mannen höll på och spy av odörerna. Det var inga små pruttar här inte.
Igår har "proppen" släppt så nu är jag inte förstoppad har fått den "riktiga" magsjukan istället.
Sen dess har jag varit hemma, ska försöka åka till jobbet imorgon, bara inte barnen blir sjuka nu.

Brors dotters 1-års kalas i lördags vid middan, massa kakor och annat gött. Senare
på kvällen var vi bjudna till våra bästa vänner på middag, blev en massa gott där med
grillat kött och sen äppelpaj till efterrätt. Barnen hade kul, med deras studsmatta trots att
de hoppade sist hemma innan vi åkte, de har ju ingen nät runt så jag fick stå där med
hjärtat i halsgropen, sen fick vi in de. 
Blev en del biljard spelande, kul trots att jag inte är så duktig på det.

Igår blev sulan gjuten runt det blivande huset, nästa vecka blir det troligen gjutning ab bottenplattan,
har bara inte orkat ladda upp bilderna till datorn.
Längtar, längtar, längtar...vill ju inte bo hos mor för länge om ni förstår.

Min "dongel" är lite seg inte alls lika som förut, får ju vänta hela tiden vart man än ska.

Du glömde en sak...

Du "Petra" har köpt stämpeln från http://www.stampelboden.se/. De har ju dessa vilda stämplar, de är ju bara så fina.

Oj då...

Det var väldigt länge sen jag skrev här har ju ingen internet uppkoppling än hemma hos mamma dit vi flyttade förra helgen. Ska troligen få min dongel till på måndag.
Lånar datorn på jobbet nu hoppas inte chefen kommer in, det är lite känsligt att gå till "egna sidor" här tydligen. Äsch... vem bryr sig. Slutar om exakt två veckor. Har inte hört nåt från Karlsons än, få söka ännu mer jobb nu.

Grunden till huset är grävt och singlat, så nu har bygget kommit igång på riktigt, äntligen.

Förmodligen hinner jag skriva mer när jag får min "dongel".

Haj haj!

RSS 2.0