Vill önska Er alla...

...en riktig God Jul!

Imorgon bär det av mot Stockholm och finlandsbåten som avgår klockan 16.00. Två dygn med bara familjen på en julkryssning, lite spännande, är som ett litet barn, vet ju inte hurdant det är, men huvudsaken är att vi har det lugnt och skönt, men vi får väl se hur det blir med det, barnen har fortvarande magsjuka så vi hoppas de håller sig friska under resan åtminstone, dessutom åkte jag på en rejäl förkylning igår, men jag trotsa det idag och skulle till byn och kolla efter en sista present. Men hittade inte det där så jag åkte till metropolen Linköping där jag hittade det till slut. Sen har det blivit en del tvättat med tanke på spyattackerna inatt. Sitter här med glöggmuggen i handen och känner att jag är helt slut, hoppas jag får sova inatt. Paketerna har vi burit nu under granen och julstrumporna är fyllda. Vi har ju alltid haft tomten som kommer med julklapparna men i år  så får de ta dem på morgonen redan, sen är det ju hela släkten som har en massa paket till de så det blir en lång jul, vet inte om de får deras imorgon eller efter att vi kommit hem.
Barnen har själva fått klä granen så den är helt överdådig men de ville ta alla våra röda och guldkulor. Har dessutom en egengjord julgransfot utav en Höganäskruka (eftersom jag inte hittade vårat) vilket jag la inuti en större blomkruka för att den inte skulle välta, man tager vad man haver.

Framför ser ni dessutom faten med mjölk och de uppätna pepparkakorna endast smulor återstår.
Glömde dessutom julgransmattan när jag satt dit granen men vad gör det, barnen hade roligt när de fick klä den i alla fall.
Nu ska jag sova så god jul och ät en massa gotter och god mat och ta det bara lugnt.

Kommentarer
Postat av: lillis70

Stackars er till att ha varit sjuka, blä!

Hoppas på snar bättring så att ni hinner samla kraft innan skolan börjar igen

2008-12-26 @ 22:13:53
URL: http://lillis70.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0