Ute hela dagen

Var ju ute hela dagen idag, Marcus var så snorig och sjuk tyckte då att Emilja också fick vara hemma, imorgon får Jonathan med stanna för Marcus fick diarre´och jag vet ju inte om det är magsjuka eller om det är nåt annat, men för säkerhets skull får de alla vara hemma. Blir eventuellt en tripp till Valla/Gamla Linköping.

Beställde tid till besiktning för våran Motorcykel, fick direkt imorgon, jag som önskar att jag var lika aktiv som jag är lat att jag kunde ju ha tagit det där jädrans MC kort, bara ett år kvar av lämpet, Jag SKA klara av det.

Dessutom har jag ringt och beställt tid till min gynekolog, vill sterilisera mig, har ju gjort tre kejsarsnitt, sist var det så mycket ärrbildning att de var tvungna att ringa en specialist innan de kunde komma igenom och ta ut Marcus, läkaren trodde inte att jag kommer klara av fler graviditeter så det är ju onödigt att riskera nåt. Men det kostar så mycket hela 11000 kr!!! Har verkligen inte råd till det men vi ska kolla om jag kan få det igenom Landstinget.

Ska sluta nu innan jag berättar alla mina små hemligheter.

Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0