Såå trött...

Är så trött idag, är så förkyld och tösen vart så hostig inatt hon med, tänkte ta lite ledigt för henne ändå eftersom hon ska klippa sig, är ju ändå hemma med M. Helgen gick för snabbt som vanligt, hade kalas för M i söndags, trodde inte jag hade bjudit så många men sammanlagt var vi ändå 28 personer men det gick fösa ihop oss i mammas lilla lägenhet.
Har bara inte hunnit ladda upp bilderna i datorn, men det blev inte så många kort, för jag fick stå i köket och serva så jag hann inte med kameran, och min man är lite trög så han fatta inte ta några fast jag bad honom, han satt bara i soffan och skvallra som en värsta skvallertant.

Ibland stör jag mig på honom, sa idag att om jag nu lyckas få nått jobb så tänker jag inte jobba för ditt företag mer, eftersom jag inte får hjälp med hem och hushåll från honom så då kan inte jag fortsätta med det har inte helt enkelt tid med det, det har vi ju märkt när jag jobbat att jag inte hinner, och då har mina barn fått lida för det att jag sitter och jobbar med hans företag på kvällar och helger, nä det blir slut med det om jag får jobb nu, så nu är han jättesurig på mig tycker jag är dum, det är ju våran framtid och bla bla blaa... Men jag tycker våra barn är våran framtid, dom behöver sina föräldrar NU.

Nu ska jag till tvättstugan.

Kommentarer
Postat av: Helene

Förstår din frustration.Vi mammor ska ibland hinna tänka för papporna också. Vad är det för ett jobb du har sökt? Jag hoppas du får det om det är det du vill.Aldrig fel att komma ut och träffa nya arbetskamrater.

2008-10-07 @ 15:18:12
URL: http://winaos3.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0